Bosch Car Service schoffeert en bedreigt klant


Duurt de Bosch-reparatie, Bosch Car Service te lang?
Dan doet Bosch Car Service aangifte tegen klant bij de politie!


Samenvatting:
Op zondag 15 april had ik een pechgeval en heb ik Bosch Car Service ingeschakeld. Lees hier wat u ook kan overkomen als de reparatie door Bosch Car Service te lang duurt.


Ik heb een leaseauto, een Audi A4. Deze auto is in onderhoud bij een Bosch Car Service garage, en is eigendom van een bij Bosch Car Service aangesloten leasemaatschappij.
Onderdeel van het leasecontract is de Bosch mobiliteitsgarantie, waarbij je met een pasje 24/7 pechhulp krijgt van Bosch Car Service in geheel Europa.

Op zondag 15 april had mijn auto een motorisch defect en stond ik stil langs de A2.
Na een telefoontje met Bosch Car Service werd mijn auto opgehaald door een takelwagen.
Mijn auto is naar een Bosch Car Service garage in Culemborg gebracht, ik heb vervangend vervoer gekregen, een Opel Corsa.

Ik heb sindsdien iedere 2 dagen gebeld met de garage, maar mijn auto is nog steeds in reparatie.
Tatiana Campbell
van Bosch Car Service:

"ik doe ook maar m'n werk, voer
uit wat Bosch Car Service mij oplegt"


Gistermiddag, dinsdag 24 april 2007 om 17:00 uur werd ik gebeld door Tatiana Campbell van Bosch Car Service (026-3553344).

Zij bevestigde dat ik de Opel Corsa nog in bezit had en nog niet had teruggebracht.
Zij beveelde mij de Corsa dezelfde dag nog in te leveren. Ik antwoordde daarop dat dat niet gaat, aangezien mijn auto nog in reparatie is bij een Bosch Car Service garage.

Duurt de Bosch-reparatie, Bosch Car Service te lang? Dan doet Bosch Car Service aangifte tegen klant bij de politie! Daarop antwoordde zij dat de Corsa direct moest worden ingeleverd, omdat anders de volgende dag aangifte bij de politie zou worden gedaan van verduistering van de Corsa.
Toen ik daarop antwoordde dat zij dit wel tegen een klant zegt, zei ze dat ze ook maar haar werk uitvoert, en dat zij het beleid van Bosch Car Service uitvoert.

Na overleg tussen Bosch Car Service en leasemaatschappij werd ik na 15 minuten door Tatiana Campbell teruggebeld en werd bevestigd dat ik in afwachting van de reparatie de Corsa mocht blijven rijden. Toen ik daarop reageerde en zei dat het ook de rol is van Bosch Car Service om dit te regelen, werd ik weer afgesnauwd door Tatiana Campbell.

Bottom line: Ik wil niks liever dan mijn eigen auto terug en de Opel Corsa inleveren, maar ik kan dat niet omdat mijn auto nog in reparatie bij Bosch Car Service is.
Kort samengevat had ik verwacht dat Bosch Car Service zich aan het inspannen was voor mij als klant, en mij zou informeren over de voortgang van de reparatie.

De enige moeite die Tatiana Campbell genomen heeft is de klant op stang jagen en ondertussen geen enkele inspanning verrichten om mijn auto, die nu al 10 dagen in reparatie is bij Bosch Car Service, in orde te maken.

Utrecht, woensdag 25 april 2007